3 stylesheets to rule them all?

Sony Ericsson P910i with Opera web browser. Author: Lzur, wikimediaIk schreef eerder al dat ik me voor mijn nieuwe blogthuis (het duurt allemaal wat langer, maar het is dan ook goed toeven op wordpress.com) op het WordPress theme Indigo het gesmeten. Wat me verwondert bij het bekijken van zowat alle WP-themes (en zelfs veel web-software tout court), is het ontbreken van css voor print- en handheld-versies.
Het principe is nochtans eenvoudig; je definieert in je html welke css voor de media “screen” (de default voor gewone browsers), “print” en “handheld” gebruikt moeten worden en de browser kiest dan naargelang de context de juiste css. Makkelijk zat, toch? En toch lijkt bijna geen enkel WordPress-theme dit te doen. Meer nog, je hebt WordPress-plugins om voor een print– en pda-vriendelijke versie te zorgen. Plugins! PHP! CPU en memory-vretende code! Voor iets wat in bloody css kan!?! Maar panikeer niet lieve vriendjes, ik ben er dus mee bezig!
Aangezien print- en handheld-versies in CSS enerzijds makkelijk te bouwen zijn, maar omdat dat anderzijds zo weinig gebruikt lijkt te worden, is mijn vraag van de week: zijn er dan toch fundamentele problemen met het gebruik van print- en handheld-css? Waarom gebruikt gij geen print- en handheld-css? Uw professionele input wordt, zoals steeds, ten zeerste geapprecieerd!