Gevaar; GAS-vorming vergiftigt samenleving

Poison Gas Danger SignMorgen, donderdag, stemt de Kamer van Volksvertegenwoordigers over de uitbreiding van de GAS-boetes. Ik ben absoluut tegen en ik sta daar (gelukkig) niet alleen in.
Dat Groen tegen is, staat vast. Mijn andere “politieke liefde” daarentegen, stemde voor in commissie. Maar ik ben ervan overtuigd dat ten minste een paar sp.a volksvertegenwoordigers zich een beetje ongemakkelijk voelen bij die partijlijn. Daarom stuurde ik deze mail naar Oost-Vlaamse sp.a kamerleden Karin Temmerman, Bruno Tuybens en Dirk Van der Maelen;

Beste;
Als overtuigd links kiezer (steeds twijfelend tussen rood en groen), kijk ik uit naar de stemming over de uitbreiding van GAS-boetes, morgen in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Net zoals een 200-tal middenveld-organisaties (http://www.gasboete.be/) heb ik immers principiële bezwaren bij deze uitbreiding en kan ik enkel instemmend knikken bij bijvoorbeeld het opiniestuk in De Morgen van vandaag; http://www.demorgen.be/dm/nl/2462/Standpunt/article/detail/1641879/2013/05/29/Stop-de-verGASsing-nu-het-nog-kan.dhtml
Ik kijk dan ook met grote interesse uit naar het standpunt en het stemgedrag van sp.a in het algemeen en meer specifiek van U als Oost-Vlaamse volksvertegenwoordigers. Ik zou graag blijven twijfelen tussen Groen en sp.a, maar ik kan en wil mijn stem in 2014 niet geven aan personen of partijen die voor uitbreiding stemmen. Ik hoop dan ook dat uw stemgedrag die gezonde twijfel niet in gevaar zal brengen?
Met kameraadschappelijke groeten,
frank goossens
lokeren

Als je je ook zorgen maakt om de uitbreiding van het systeem van GAS-boetes, contacteer dan vandaag nog die politici waar U op zou durven stemmen, druk uw bezorgheid uit en vraag hen naar hun standpunt. Copy/Pasten van (delen van) bovenstaand tekstje is bij deze expliciet toegestaan.