Bloggers spotten in Brussel-Noord

brussel noord van wikimedia commonsIk las op http://www.tomklaasen.net/blog/2007/06/27/zero-privacy/ dat collega-blogger Tom net als ik via Brussel-Noord treint en zijn vennoot Koen dus ook. Aangezien zij Meneertje Confituur daar dus gespot hebben (Jeroen is er nog niet goed van), weten we dat die daar eveneens spoort.

Maar er is meer: Michel Vuylsteke doet ‘de nord’ blijkbaar ook aan (maar alleen des avonds) en blogger-groupies zouden daar tevens Pietel moeten kunnen ontwaren; hij fietst blijkbaar in nog geen 5 minuten van het station naar zijn werk. De laatste die ik zo op 1-2-3 de Nord in kon googlen/technoratiën is Maarten, bewoner van ChâteauBrys.be, die daar Rick De Leeuw al eens tegenkwam ook.

En er zitten ongetwijfeld nog Nordisten in blogland (vul maar aan in de comments). We moeten daar aan dat ietwat triestige jaren ’70-toogje in de centrale hal onder de sporen misschien maar eens speedmeeten, altegaar? En de liefhebbers kunnen dan snel nog een hotdog of hamburger kopen, daar een paar meter verder terug in de tijd …

8 thoughts on “Bloggers spotten in Brussel-Noord

 1. maarten

  Yeps, ‘s morgens en ‘s avonds Noord. Tenzij erg regenweer: dan metro.

  Doet Nobutterfly.blogspot.com ook niet Noord aan?

  Reply
 2. Tom Klaasen

  Perron 11 is mijn biotoop. Meestal aan het einde van de trein, voor degenen die het interesseert.
  Voor dat pintje ben ik natuurlijk wel te porren – dan kan ik ineens mijn schuld aan Jeroen aflossen :)

  Reply
 3. futtta

  die halve liter jupiler lijkt me wel wat, maar om 18h zit ik al aan mijn bureau-op-sporen (lees; ik trein naar huis met de laptop op de schoot); ik vertrek immers iets voor half zes van op spoor 1.

  getuige haar post op http://nobutterfly.blogspot.com/2007/02/spierwit.html passeert patricia van nobutterfly idd ook via de nord ja. zal mijn sportsokken volgende keer maar thuis laten ;-)

  Reply
 4. Pingback: ChâteauBrys » Blog Archive » links for 2007-07-03

 5. Pingback: de tomKronieken » Blog Archive » Antwerpen - Brussel - Antwerpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.