Bloggers spotten in Brussel-Noord

brussel noord van wikimedia commonsIk las op http://www.tomklaasen.net/blog/2007/06/27/zero-privacy/ dat collega-blogger Tom net als ik via Brussel-Noord treint en zijn vennoot Koen dus ook. Aangezien zij Meneertje Confituur daar dus gespot hebben (Jeroen is er nog niet goed van), weten we dat die daar eveneens spoort.


Maar er is meer: Michel Vuylsteke doet ‘de nord’ blijkbaar ook aan (maar alleen des avonds) en blogger-groupies zouden daar tevens Pietel moeten kunnen ontwaren; hij fietst blijkbaar in nog geen 5 minuten van het station naar zijn werk. De laatste die ik zo op 1-2-3 de Nord in kon googlen/technoratiën is Maarten, bewoner van ChâteauBrys.be, die daar Rick De Leeuw al eens tegenkwam ook.
En er zitten ongetwijfeld nog Nordisten in blogland (vul maar aan in de comments). We moeten daar aan dat ietwat triestige jaren ’70-toogje in de centrale hal onder de sporen misschien maar eens speedmeeten, altegaar? En de liefhebbers kunnen dan snel nog een hotdog of hamburger kopen, daar een paar meter verder terug in de tijd …