Speelgoed voor op de fiets

garmin fietscomputer met gpsEen paar dagen geleden toonde mijn fietsenmaker mij leuk nieuw speelgoed; de Edge 305 fietscomputer van Garmin met GPS, hoogte- en hartslagmeter. Daarmee kun je dus, zonder dat je voor de rest ook maar iets op je carbonnen of aluminiumen ros moet monteren, niet alleen informatie over snelheid, afstand en tijd, maar ook over overwonnen bergtoppen, verbruikte calorieën en hartslag bijhouden. Sjiek! Nifty! Geeky zelfs! Maar of ik dat nu echt op mijn Dahon vouwfietsje wil monteren? 😉
Garmin heeft blijkbaar ook horloges met hartslagmeter en GPS. Dat doet mijn 2de handse Polar M51 een beetje bleekjes uitvallen natuurlijk.

1 thought on “Speelgoed voor op de fiets”

  1. Aha! Nog een vouwfietser. 🙂 Dat brengt het aantal vouwfietsen op Planet Grep (waar ik van weet) op drie. 🙂
    Ik overweeg ook al een tijdje zo’n gadget voor op de fiets, maar ik wil er enkel eentje dat hackable is en werkt zonder dat ik een of ander duur en unhackable operating systeem moet gaan kopen. Totnogtoe geen gevonden. :-/

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.