Test uw technologische nuttigheid!

Stel dat ge straks niet naar het zuiden van Frankrijk, maar naar pakweg de de 1ste eeuw na Christus vertrok. Denkt ge dat ge met uw kennis van het moderne leven en zijn technologie de wereld vooruit zou kunnen helpen? Dat ge de mensheid met uw inzichten een paar eeuwen in fast-forward zou kunnen stuwen?

Omdat ge nooit weet wat er bij uw favoriete web-reisbureau in last-minute-aanbieding ligt, kunt ge hier een snel online testje afleggen om de technologische nuttigheid van uw aanwezigheid in de tijd van Jezus te laten inschatten.

Mijn resultaat? Ik kan met trots -en vooral veel verbazing- schrijven dat ik Jezus en zijn tijdsgenoten zomaar de 17de eeuw in zou kunnen katapulteren;

i am technologically usefull!!! :-)

Blijkbaar zijn oppervlakkige feitjeskennis en een paar berekende gokken voldoende om de wereld vlot de nieuwe of zelfs de moderne tijd binnen te loodsen. Wat veel zegt over de moderne tijd, natuurlijk … ;-)

En hoe doet gij het, in de test?

2 thoughts on “Test uw technologische nuttigheid!

  1. lamazone

    cool! ik zou in de tweede eeuw terechtkomen. onder het motto “vroeger was het beter, dus hoe vroeger hoe beter” kan ik me daar in vinden!

    Reply
  2. SlowMo

    Haha.. Ook 9/10, en dus 17de tot 19de eeuw. Maar, eerlijk gezegd, moest het geen multiple choice zijn geweest – en (berekend) gokken dus moeilijker zou worden – had ik zeker maar 2/10.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.