Pinguïn-heuvel te Lokeren?

Gisteren bij het buitenfietsen van het station van Lokeren (aan de achterkant) een bijzonder nieuw verkeersbord gezien;
de Lokerse pinguin-heuvel?
Het bord staat weliswaar ter hoogte van een verkeersdrempel, maar iets zegt me dat die twee niets met elkaar te maken hebben. Ik denk dat dit een pinguïn-heuvel-kampeerplaats moet uitbeelden. Dat is tof van Stad Lokeren (en/of NMBS), want pinguïns op vakantie verdienen het dubbel en dik om goed ontvangen te worden tijdens de Lokerse Feest-week. Zelfs Ludo Gerits moet het hier roerend mee eens zijn, toch?
Of denkt ge dat ik me in mijn interpretatie laat meeslepen, beste lezer? In dat geval; de commentaar-box hieronder is de uwe. Laat U maar eens goed gaan!
(en ja, tip top de verkeerde datum staat verstopt; ik heb mijn Windows Mobile pda moeten ‘cold booten’ en dan verliest die al zijn tijdsbesef. nog flink gevloekt ook toen ik bovenstaande foto gisteravond niet direct terugvond in het op datum gesorteerde verkennertje)

4 thoughts on “Pinguïn-heuvel te Lokeren?”

  1. Die beesten kom je in Gent ook frequent tegen, o.m. bij het afrijden van het viaduct aan het Zuidpark (komend van de autostrade). Bij het oprijden van de Plateaustraat vanaf het kruispunt met de Nederkouter ook, als ik me niet vergis. En ik heb die nog wel een paar keer gezien.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.