Google vs MS: Flight Simulator?

goggles logoEen Google Flight simulator is het nog niet echt, maar wel leuk gevonden; Goggles, een flash spelletje waarmee je over een door Google Maps aangestuurd landschap vliegt. Met een beetje opzoekwerk (en op voorwaarde dat google maps mooie detailbeelden heeft van je omgeving) kun je zelfs over je eigen huis vliegen.
In mijn geval (echt inzoomen op ons huisje in Eksaarde is er niet bij op Google Maps) hou ik het maar op een niet zo willekeurige plek in Brussel in de buurt van de VRT-toren (geen plaats uit de dropdown kiezen, gewoon op ‘start’ klikken). Wie vliegangst heeft en dus snel terug aan de grond wilt, vliegt best naar het noord-oosten, richting Zaventem. Echt landen is -vooralsnog- niet mogelijk, maar je mag ten minste veronderstellen dat de luchthavenbrandweer snel ter plaatse zal zijn …

niet crashen op de binnenplaats, waarvoor dank!

En waar vliegt U naartoe, op deze ietwat druilerige maandagmiddag?