Poster: “The Web is Agreement”

Na de “Map of Online Communities” die een tijdje geleden het (bloggende) web rondging, is er nu een poster waarop web technologieën en standaarden in kaart worden gebracht. Het droedeltje werd een paar dagen geleden getekend door Paul Downey (Web en XML Technologist bij BT).

web is agreement@flickr

De man neemt o.a. “Mordorsoft”, het “WS lunatic asylum” (naast de “Ruins of Corba”), “oxymoronic intellectual property” en DRM nogal zwaar op de korrel, dus niet iedereen zal het hier roerend mee eens zijn. Als je inderdaad ongelukkig bent met de positionering van je pet-technology, dan mag je dankzij de Creative Commons licentie waaronder de tekening is uitgebracht, wel vrijelijk “remixen”.
Ik heb dit alleszins op een A3’ke afgeprint om zodadelijk verder in detail te bekijken 🙂