De heropstanding, met dank aan VIJFtv

Ik beken, ik kijk al eens naar Grey’s Anatomy. Ik moet van mijn vrouw, anders zou ik dat niet doen, dat begrijpt ge. Maar alleszins, daar komt soms al eens een schoon muziekske in (denk Snow Patrol‘s “Chasing Cars” en The Fray‘s “How to Save a Life“) en gister was dat Revival van Soulsavers en Mark Lanegan (van zichzelf, Screaming Trees, QOTSA en The Twilight Singers). En dat is een sterk nummer mannen, echt!

Soulsavers - Revival

1 thought on “De heropstanding, met dank aan VIJFtv”

  1. ‘schoon’ muziek! (Soulsavers, Lanegan en afgeleiden (ook live een aanrader), Snow Patrol -chasing cars is onovertroffen en heb ik toen het uitkwam grijsgedraaid). Mss moet ik een reeks die mijn favoriete muziek laat horen maar eens gaan volgen. Ben eerder een ‘gelegenheidkijker’. Al zappend ben ik er wel eens gepasseerd. Is dat niet zwaar ’emo’ ? of vergis ik mij daar in?
    weet je waar ook altijd chique muziek in voorkomt? Trigger Happy. Zalige humor trouwens van eigen bodem. Heb onlangs gelezen dat er een nieuwe reeks komt.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.