Loemp zijn doet zeer

Gisteren weer bijzonder loemp geweest. Eerst de wordpress.com-stats voor mijn blog kapot gemaakt; mijn WordPress-api-key is niet meer geldig voor deze blog. ‘t Is nu wachten op hulp van de wordpress.com support om opnieuw domweg naar die onbenullige feitjes te kunnen staren.
Eéntje is geentje en daarom ‘s avonds in het ingeslapen Eksaarde-dorp ook nog eens gevallen met de vouwfiets; te snel willen rijden, recht op de pedalen, voet van trapper geschoten, evenwicht kwijt aan pakweg 30 per uur en op die manier een spoor van geraspt vel (van mijn linkerarm) op het asfalt achtergelaten. Loemp zijn doet zeer, zeker als er (nog steeds vochtige) schaafwonden aan te pas komen.
Uw medelijden wordt bijzonder op prijs gesteld!

6 thoughts on “Loemp zijn doet zeer”

 1. aijaijai, heb ook al van die valpartijen meegemaakt and it burns like hell zo’n schaafwond.
  moet je maar denken; wie niks doet kan ook nie loemp zijn (alhoewel dat ook maar een twijfelachtige stelling is) 🙂
  en die api-key klinkt erg chinees :p

  Reply
 2. 30 km per uur, waarom zou je dan niet meedoen met de ronde van vlaanderen voor wielertoeristen (www.rvv.be -> wielertoeristen). Dan doe ik ook mee (ook met de vouwfiets natuurlijk).

  Reply
 3. dank-dank-dank. die ronde van vlaanderen laat ik maar voor wat die is, ik ben die leeftijd ver voorbij. ik moest overigesn ook denken aan m’n vaders standaard uitroep als we ons weer eens bezeerden; “dat is loemp vlees, dat moet er toch af!”. een hele troost, nietwaar sas? 😉

  Reply
 4. allé kzal maar volop vallen en botsen dan 🙂
  vader weet het altijd zo treffend te zeggen hé. De ene geeft kusjes op de wonde de andere zegt dat het loemp vlees er toch af moet. Ik moet zeggen dat dat niet echt een pleister op de wonde was 😉
  ik zou kunnen zeggen dat ze een ronde voor klunzen moeten organiseren of ik zou ook kunnen zeggen dat een gat als eksaarde nog donkerder is dan de hel (alhoewel dat ik horen zeggen heb dat die verlicht wordt door het hellevuur). En ik doe toch geen van beiden hé 🙂

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.