Geen goesting, geen blog

Onderwerpen zijn er altijd te over. Drafts heb ik ook klaarstaan, sommige bijna klaar voor publicatie. En tijd is er altijd, zeker op de trein of snel tussen 2 happen uit de boterham door. Dus dat er hier geen nieuwe posts verschijnen, ligt niet aan bovenstaande voor de hand liggende redenen. Maar op de schaal tussen blogdrang en blogsleur staat de wijzer op te weinig goesting. Dus knijp ik er hier tijdelijk van tussenuit, toch? Tot binnenkort, schatjes!

4 thoughts on “Geen goesting, geen blog

  1. johan

    ja hallo. geen goesting, dat had ik vroeger eens moeten proberen.
    de onderstraat zou te klein geweest zijn :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.