Geert Wilders: de scheet is uit de fles

wilders pulkt een filmpje uit zijn neusGeert Wilders‘ “Fitna” is uit en om Pieterr te citeren:

Probeer maar eens te zoeken naar de film die Nederland nu al maanden in de ban houdt … Honderden en honderden voorbeschouwingen, parodieën, of helemaal-niks-mee-te-maken filmpjes als resultaat. […] Expliciete bedoeling: de argeloze (buitenlandse) Googelaar verzuipen in de zoekresultaten en vooral ook laten kennismaken met mensen die het niet met Wilders eens zijn. Keyword spam als politieke actie, ‘t zijn tijden. […] Als we nu eens met z’n allen zouden gaan linken naar bovengeciteerde Youtube-prijswinnaar met woorden als “Fitna, The Movie“, of “download Geert Wilders Film“. Zou dat geen kleine bijdrage zijn voor de verstandhouding zijn in de wereld 🙂 ?

Absoluut, bij deze! En zo heb ik de titel, die me deze ochtend te binnen schoot, kunnen gebruiken zonder dat ik me teveel met het onderwerp heb moeten bezighouden. De film zelf bekijken is voor één van de volgende dagen, dan kunnen we ons ten gronde uitspreken, ook altijd handig, toch?

5 thoughts on “Geert Wilders: de scheet is uit de fles”

 1. .
  GO Mr. Wilders! Great job! Short and to the point, very powerful!
  It will be interesting to see how many Dhimmi politicians will watch this. Eventually, most probably will.
  SPREAD THE WORD to the world everyone!
  All freedom starts with freedom of speech. If there is no freedom of speech, there will be no freedom. The Christians and Jews don’t riot when somebody makes fun of Christ or Jews. People must learn to be civilized. Rioting MUST not be tolerated.
  That’ll be great if there’s not much rioting, how very mature that would be. Geert Wilders is a hero spreading the painful truth. He MUST be protected!
  .
  absurd thought –
  God of the Universe says
  weak and insecure is BEST
  the best way for religion
  KILL those who question it
  .
  absurd thought –
  God of the Universe wants
  Islam for everyone
  submit to glorious life
  slavery and servitude
  .
  absurd thought –
  God of the Universe says
  outlaw self-defense
  exposing violent crimes
  shall be deemed hate speech
  .
  http://www.themoviefitna.com/?p=52
  http://absurdthoughtsaboutgod.blogspot.com/2008/03/will-geert-wilders-film-fitna-be-shown.html
  http://www.thereligionofpeace.com/
  http://haltterrorism.com/
  🙂
  .

  Reply
 2. Ik heb de ‘film’ bekeken, en vind er niks speciaals aan. Ik vind het zelfs een beetje een amateuristische samengestelde collage. Wat me het meest stoort zijn de provocaties, enerzijds de mohammed-bom, en anderzijds het uitscheuren van een pagina (uit een telefoonboek zogezegd).
  Maar wat ik wel vind ; de reacties en boycotpogingen vind ik helemaal niet kunnen. Freedom of speech vind ik belangrijkst.
  Veel beter zijn de filmpjes van Pat Condell, alhoewel die, sedert ie week na week quasi dezelfde monoloog afsteekt op youtube, na een filmpje of 4-5 nogal afgezaagd klinkt – toch is de inhoud niet slecht.

  Reply
 3. Bah,
  Linkspammen is al net zo dégoutant als gewoon spammen. Foei. En dat voor iemand die met IT begaan is.
  Zoals SlowMo zegt: de film is redelijk amateuristisch en precies bedoeld om te provoceren. Maar: dit is geen voldoende argument om te pleiten voor een censuurcommissie of iets dergelijks. Eens je zegt dat bepaalde meningen niet meer kunnen geformuleerd worden, bevind je je op zeer glad ijs waar het einde niet te overzien is. Of vind je dat films als ‘C’est arrivé près de chez vous” of de KVS-affiche van “Onze-Lieve-Vrouw van Vlaanderen” er ook over waren? Wat mij stoort in de hele hype is dat we met zijn allen vinden dat er lustig mag ingehakt worden op katholieken, belastingfraudeurs, Chinezen, gepensioneerden, ambtenaren, conservatieven, rokers, VTM-kijkers in het algemeen en JM-Pfaff kijkers in het bijzonder, maar als het om Moslims gaat… ho maar, dan moeten we het toch maar eerst eens hebben over de ‘verstandhouding in de wereld’ vooraleer we daar wat kritiek op mogen geven.

  Reply
 4. Pingback: futtta's blog

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.