Tip: gratis toegang tot Encyclopedia Britannica

eb logoConcurreren met gratis is moeilijk en Wikipedia is bijzonder populair onder bloggers om naar meer uitleg te linken.
Die bedenkingen moeten ongetwijfeld meegespeeld hebben in de beslissing van Encyclopedia Britannica om bloggers gratis toegang te verlenen tot hun -het moet gezegd- fantastische database. Wat meer is, als je in je blogposts linkt naar een artikel EB, dan kunnen je lezers die inhoud van dat artikel ook volledig lezen, bijvoorbeeld over … Wikipedia?
Wie ook geïnteresseerd is; op een specifieke pagina op britannicanet.com kun je je aanmelden, na goedkeuring ontvang je dan een mail met de promotiecode voor 1 jaar gratis toegang. Wel goed in het oog houden wat er na dat jaar gebeurd, ik heb al eens een ongewilde verlenging van een Britannica ‘free trial’ aan m’n broek gehad.
(gelezen op buurman Koen Fillets blog)

3 thoughts on “Tip: gratis toegang tot Encyclopedia Britannica”

  1. goh, een beetje toch, aan de reyerslaan; ik zit in dat vierkante gebouw naast de vrt-toren en zwaai daar elke dag wel eens naar mijn buren in het huis van vertrouwen 😉

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.