Stijlvol de grond in; het einde van Six Feet Under

Nu de fuckers van 2BE (het voormalige kanaal2) Six Feet Under (tijdelijk?) hebben afgevoerd, zijn we aangewezen op DVD om de twee laatste seizoenen te bekijken. Veerle heeft ze voor een mooi prijsje tweedehands kunnen kopen in Nederland en de DVD-boxen zijn al met de post onderweg. Ik dook ondertussen al ongeduldig in YouTube en vond daar onder andere deze magistrale laatste 10 minuten van de laatste aflevering van het laatste seizoen (massive spoiler, zeg niet dat ik U niet gewaarschuwd heb!):


De muziek is van Sia, “Breathe me”. Ik heb hier bijna zitten blèten. Maar bijna eh! En ja, smartass, over de middag mogen we hier YouTubekes bekijken.

3 thoughts on “Stijlvol de grond in; het einde van Six Feet Under”

  1. Ik ben dan toch niet de enige die six feet under mist op 2be, zo zonder boe of ba gedaan er mee is minstens even f*cked up als de serie zelf soms!

    Reply
  2. ik haat die programmering van Kanaal Twee/2BE. Ze hebben dit reeds eens gedaan met Oz, een boeiende serie over het gevangenisleven.
    Denk dat ik ook deze reeks eens zal moeten huren of kopen om het vervolg en einde te zien …

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.