Oude brol kopen, de nieuwe manier

nokia e61i

Allez, geïnspireerd door Dag Wiers’ nieuwe Nokia e71 heb ik me net een Nokia e61i aangeschaft. Die e71 is immers een heel mooi toestel, maar ik ben nog altijd 3/4 Hollander en het mocht vooral niet te veel kosten (daarmee kent ge direct één van de twee redenen waarom ik de iPhone3G liever van op afstand bewonder).
Op koopjeszoeker.be (en op die manier in één ruk op kapaza, hebbes, 2dehands, ebay, …) ging ik dus op jacht naar een gebruikte Nokia e61i. Koopjeszoeker biedt de zoekresultaten ook via RSS (goe bezig Pieter!) aan en ik voegde de feed van die zoekopdracht vorig weekend toe aan mijn Google Reader. 5 dagen, 4 mailtjes en 3 telefoontjes later was de verkoop gesloten.
Nu m’n nieuw oud speelgoed nog herflashen om de toetsenbord-instellingen perfect te krijgen (there’s no such thing as a goedkoop koopje) en we zijn weeral zoet voor een jaartje.

3 thoughts on “Oude brol kopen, de nieuwe manier”

  1. Als je van plan bent putty te draaien op je Nokia E61i moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden van mapchan om bepaalde toetsen te mappen.
    http://www.thisismobility.com/blog/2006/11/26/e61-and-putty/
    Ik heb het zelf niet opgezet omdat op mijn AZERTY E71 toetsenbord bijna alle toetsen zitten die ik nodig heb en de anderen gemakkelijk bereikbaar zijn via de Chr toets. Doch om screen en irssi aan te sturen kan ik me voorstellen dat zijn oplossing perfect werkt.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.