Fast-foward door Brussel op de fiets

Deze ochtend reed ik met de vouwfiets van Brussel Noord door de Rogierlaan, rond het Meiserplein naar de Reyerslaan. Op zich is dat niet uitzonderlijk, maar vandaag bracht ik dat met mijn nieuwe oude gsm beverig in beeld, trok dat (met een omweggetje via VLC-player om van de mp4 een wmv3-bestand te maken) binnen in Windows Movie Maker, versnelde de boel een beetje, plakte er een stukje Laurent Garnier onder en vlamde dat YouTube binnen. Het resultaat, in navolging van LVB en Maarten-de-blogoloog; een versneld video-reisverslag;

4X sneller op de fiets door brussel
Watch this video on YouTube.

Maar aan die blokjes, daar moet ik misschien wel nog wat aan doen …

4 thoughts on “Fast-foward door Brussel op de fiets

  1. frank Post author

    ik heb het even nageteld, het zijn er 8 als je die in de aarschotstraat niet meetelt. maar voor de rode lichten daar stop ik toch niet, dus ;-)

    Reply
  2. Pingback: Goedgemutst op de fiets | futtta's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.