Avonturen te paard en in de Sahara

Afgelopen week weer met mijn vrouwkes op reis geweest. Aangezien Lieze volop in haar Dora-fase zit, moest het een avontuurlijke reis worden en dus trokken we naar “De Vossemeren“, onze favoriete Centerparcs, in Lommel. Hieronder een impressie van de memorabele pony-tocht, maar er staan natuurlijk nog heel wat foto’s (o.a. van de Lommelse Sahara, de kinderdisco, de kinderboerderij en onze vreetbuien) op fotopic.net.

5 thoughts on “Avonturen te paard en in de Sahara”

 1. Wij verkiezen eerder Erperheide in Peer. Die Centerparcs is (dankzij de binnenspeeltuin Baluba) echt voor kinderen tot zo’n 8 jaar.
  In Lommel is de grote binnenspeeltuin een gigantisch piratenschip maar dat is eerder voor oudere kinderen.

  Reply
 2. Waarom zijn de Vossemeren jullie favoriet? Erperheide heeft toch iets meer voor jongere kinderen. Ik denk dat ik pas binnen een jaar of 4 aan de Vossemeren toe ben, met hun ‘Adventure Bay’ (min.6 j) en consoorten.

  Reply
 3. ik denk dat we ‘ooit’ ook al in erperheide geweest zijn en ik vond de kempervennen een paar kilometer over de nederlandse grens ook fijn, maar lommel blijft toch de voorkeur wegdragen. heeft veel te maken met de nabijheid van die “lommelse sahara” eigenlijk.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.