Afscheid van Eksaarde

De laatste dag, de laatste avond, de laatste nacht in Eksaarde. M’n vrouwtjes slapen, maar ik ben te opgewonden én te zoet-melancholisch. Ik woonde hier heel graag; we hebben tussen maïs en koeien mooie momenten beleefd, hebben rust gevonden en vooral, hier is ons wonder-Liezeken erbij gekomen.
De afgelopen dagen hebben we veel gekuist, gezweet en gesnotterd (alledrie verdwaald tussen verkoudheid en griep), maar nu zit ik hier in een bijna lege woonkamer met een chocomousse (of twee) van mijn schoonmoeder, een Trappist van Rochefort en “Skinny Love” van Bon Iver (kort gehoord in een verder oninteressante aflevering van “Grey’s Anatomy”) op de achtergrond. Ge zout voor minder zoet-melancholisch zijn.

Bon Iver | Skinny Love | A Take Away Show

Tot in Lokeren, tot in ons nieuwe huisje!

4 thoughts on “Afscheid van Eksaarde”

  1. Bon Iver is mooi hé. Komt binnenkort naar de Vooruit (maar uitverkocht) in het kader van Etoiles Polaires, Montreal-festival naast tal van andere Montreal-artiesten (bv HRSTA, We Are Wolves, The Stills, …).
    was arne een goeie slaper geweest had ik een babysit gevraagd om daar 3 dagen te vertoeven.
    http://www.musiczine.net/nl/index.php?option=com_content&task=view&id=2980
    allé de verhuis is gelukt, da moet een vreemd gevoel gegeven hebben de eerste avond in je zetel met je trappist en chocomousse 🙂 maar toch ook een beetje spannend hé want welke mijlpalen en gebeurtenissen zal dit huisje allemaal welgevallen?

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.