Gratis te krijg: Google Wave invites

Als je hier terecht gekomen bent op zoek naar een Wave invite, klik dan door naar deze blogpost.


Ik heb sinds gisteren in Wave een “Invite others to Google Wave”-wave. Wie nog niet genomineerd is (het stadium voor je de invitation krijgt) en graag mee zou experimenteren op dat nieuwerwets communicatie- en collaboratie-platform, zet maar iets in de comments.
En nu we het toch over Wave hebben; een muziekje met die naam stond in 1986 op “Gone to Earth” van David Sylvian, en hoor je hier live door Sylvian en Robert Fripp in 1993:

Sylvian & Fripp - Wave

Ik las een deel van de tekst van Wave overigens voor op onze (vrijzinnige) trouwceremonie:

I’ll run to you, nothing stands between us now
Nothing I can lose
This light inside can never die
Another world just made for two
I’ll swim the seas inside with you
And like the waves, without a sound
I’ll never let you down

Op zo’n moment mag je wat dramatisch uit de hoek komen, niet?

61 thoughts on “Gratis te krijg: Google Wave invites”

 1. Per toeval, maar niet geheel ben ik op deze blog gestuit. Ik zocht op wave en invite en zie. Ik ben een (kunst)docent die betrokken is bij het toepassen nieuwe media in het primaire onderwijs en ben al wat langer (sinds mei dus) met Google Wave bezig. Maar helaas niet een van de eerste 100.000 gelukkige. Bij deze gewoon een heel integere vraag “Heb je wellicht een invite over?” Ik wil hiermee kijken of ik Google Wave kan inzetten voor projecten waarbij we kinderen in contact brengen met kunst en cultuur.
  Bij deze alvast bedankt.
  Ton Haex

  Reply
 2. sorry jongens en meisjes, maar m’n 8 invites zijn al lang de deur uit.
  maar zoals ik hierboven al schreef; als ik nieuw invite-krediet krijg, laat ik hier zeker iets weten 🙂

  Reply
 3. Ik zou ook graag een invite ontvangen om als klas-tool te gebruiken (ik als leraar samenwerkend met de leerlingen).
  karel.maenhout (at) gmail (dot) com
  hartelijk dank!

  Reply
 4. Als je een reply doet in dit bericht (-> http://groups.google.com/group/google-waves/browse_thread/thread/c45b1e1325fa7f73), zal ik je op de uitnodigingslijst zetten… Slechts een berperkt aantal over! En ik kan alleen nomineren…
  Vrede!
  Devvie
  ~~~ devnullius@googlewave.com ~~~
  Cuisvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore persevare
  ——
  All spelling mistakes are my own and may only be distributed under the GNU General Public License! – (© 1995-1 by Coredump; 2002-9 by DevNullius)

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.