Liefde voor vers geperste Pomplamoose

Daar zit ge, op een maandagochtend op het werk en tussen Powerpoint en presentatie zijt ge wat aan het kloten aan een blogpost waarin Queen een rolletje speelt en ge vraagt U af of iemand op YouTube Brian May op ukelele doet, want een ukelele is altijd leuk (vraag maar aan spekvriend). Zo komt ge dan op een leuke cover van “Best friend” door YouTube-wonder Julia Nunes, ge klikt wat rond langs haar naïef bevallige covers en ziet dat haar nieuw album geproducet is door Pomplamoose. Tiens, grappige naam, klik-klik-klik dus en ge luistert naar wat die Californische citrusvruchten te bieden hebben en -om een lang verhaal kort te maken- ge geraakt daar niet meer weg.
Pomplamoose

SEPTEMBER!!! by Earth Wind and Fire

Man man man, ik moet gewoon iets van Pomplamoose in m’n presentatie verwerken!