Binnenkort Blog Action Day over Water

‘t Is maar om te zeggen dat ik hier op 15 oktober (Blog Action Day) iets stichtelijks over water zal schrijven. Misschien over flessenwater en de Facebook-pagina “100.000 leden voor kraantjeswater in restaurants”?

Ge moet daar overigens maar al eens naar gaan kijken, naar die pagina, dan ziet ge hoe ge als Communications Dikkedeur van pakweg een flessenwater-bedrijf niet met sociale media moet omgaan. Van de weeromstuit gaat ge misschien “kraantjeswater-fan” worden, ook al zit dat niet in uw genen, al dat Facebook-fan-gedoe.

De rest is voor de 15de en voor “Water no get enemy” van Fela Kuti, hier door zoon Femi en een handvol nobele onbekenden;

Watch this video on YouTube.

1 thought on “Binnenkort Blog Action Day over Water

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.