Hug a Blogger Day!

Gelezen bij Jan Seurinck; Flattr organiseert de “Pay a Blogger Day”. Maar ik moet geen geld voor m’n blog, niet via zo’n micropayments-knop en niet door middel van advertenties. M’n blog (en m’n WordPress plugins), dat is mijn 5 minutes of fame. Of dan toch de long tail versie; een heel klein beetje fame, verspreid over een schijnbaar eindeloos uitgerekte 5 minuten.

Geef uw geld dus gerust aan een goed doel, of ga er eens lekker mee eten, uw aandacht volstaat ruimschoots om de boel hier draaiende te houden. Maar ge moogt altijd “hallo” zeggen in de comments, bloggers hebben dat zo graag dat ze er speciaal een blogpost voor schrijven!

8 thoughts on “Hug a Blogger Day!

   1. frank Post author

    ik doe het zonder dikke letters tegenwoordig adriaan, maar da’s eerder uit luiheid dan omwille van onhandige pogingen tot “personal branding”. maar gij moogt franK blijven zeggen, natuurlijk ;-)

  1. frank Post author

   Goh, bij dat knuffelen had ik inderdaad ook andere mensen in m’n achterhoofd Bart, maar bedankt voor het schouderklopje ;-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.