sini*ster: tegendraadse stadsblog uit Sint-Niklaas

sinister headerLokeren tegen Sint-Niklaas, dat is Gent tegen Antwerpen in het klein. Ik heb in Sint-Niklaas gewoond, ben er naar school geweest en heb er gewerkt, maar mijn hart ligt in Lokeren en “by proxy” ook dus ook in Gent. Maar dat neemt niet weg dat ze daar in Sint-Niklaas af en toe ook goeie dingen doen. Zo startten enkele tegendraadse idealisten een paar maanden geleden sini*ster;

[…] een initiatief van geboren en getogen of ook wel ingeweken Sint-Niklazenaars die één ding gemeen hebben: hun sterke band met Sint-Niklaas in ervaringen, wetenswaardigheden en actualiteiten. Hun crush voor Sint-Niklaas willen zij delen op de stadsblog. Met een open en onafhankelijke blik brengen zij woord en tegenwoord.

Een onafhankelijke stadsblog heeft Lokeren nog niet (misschien moet De Lokersen Asgranten toch eens de handen uit de mouwen steken, ik wil de mijne ook wel vuil maken), dus ik kan sini*ster bij deze zonder reserves alle succes toewensen. En bezoekers. En mede-bloggers!

2 thoughts on “sini*ster: tegendraadse stadsblog uit Sint-Niklaas”

  1. … Lokeren tegen Sint-Niklaas, dat is Gent tegen Antwerpen in het klein. Ik heb in Sint-Niklaas gewoond, ben er naar school geweest en heb er gewerkt, maar mijn hart ligt in Lokeren en “by proxy” ook dus ook in Gent. Maar dat neemt niet weg dat ze daar in Sint-Niklaas af en toe ook goeie dingen doen. Zo startten enkele tegendraadse idealisten een paar maanden geleden sini*ster ….
    Ik ben van Lokeren, maar woon en werk reeds 18 jaar in St-Niklaas, Lokeren is Daknam in ‘t groot, ik zie ze in Lokeren nog niet direct stadsblogs maken, dit neemt niet weg dat ik ze geen succes gun, verre van… Je kan Miet Smet vragen, of de Antheunissen, Wij hebben “Mie Slets”, het alternatief van de “Fonne” !
    Mocht het ooit zo ver zou komen om te bloggen, als Waaslanders- rapenfretters-oliezeikers, wij staan paraat met woord en daad 🙂

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.